onsdag 5 januari 2011

Vår dag på leklandet Sportys i Falun

Vilken rolig dag vi har haft!!! :D
Hela familjen åkte iväg, mysigt!

Det var riktigt mycket folk på leklandet, men så roligt! Klätterställningen var väldigt hög... Ju äldre jag blir desto "harigare" blir jag med höjder, rutschkanor, klättring mm.

Barnen klättrade och lekte för fullt. Det var svårt att hänga med. ;)
Men man var ju tvungen, det fanns barn överallt - ibland var det lite svårt att se sina egna...

Men det finns bevis på att jag var högt där uppe... Usch, jag har nog träningsvärk imorgon, men det var det värt.

Lucas testade bollhavet (och allt annat). Jag hade fullt upp att hänga med, jag tror inte att Lucas gick en gång, han sprang hela tiden - fram och tillbaka... Jag var varm efter bara några minuter. Jag kände mig som en actionhjälte i mina försök att hinna med honom, klämma mig mellan grejor, klättra över, krypa under - innan jag hann ifatt honom. Men jag tror att Lucas stortrivdes. Tur att Mikael också var med, så vi kunde turas om.

Isak fastnade för basket. Riktigt duktig kille. Han var där inne flera gånger och övade. Han vart nog lite frustrerad över att andra barn spelade innebandy där samtidigt - men han var väldigt duktig och tog hänsyn, han sköt inte när andra barn var under korgen.

Max softade lite...
Jag och Max avslutade vår dag på Sportys med att testa minipingis... Det gick inte så bra - men vi fick många skratt, bordet var alldeles för kort för oss, vi sköt utanför mest hela tiden.

4 kommentarer:

 1. Det är här neonfärgade kläder kommer in i bilden. Jag åker aldrig mer till nåt sånt här ställe med en unge i kläder som alla andra har efter att ha letat en timme på Leksands sommarland (och ja, E var där han sa att han skulle vara).

  SvaraRadera
 2. Hahaha... Ja, du har så rätt! ;) Nåt år så regnade det när vi var på Skansen, superbra - då hade pojkarna Didriksons regnkläder - orange och lysande gula... Perfekt! Såg dom hela tiden. Barnen är ju lugna och ordentliga - det är ju vi vuxna som hetsar upp oss. :)

  SvaraRadera
 3. Fina bilder!!! Barnen har verkligen blivit stora.
  Kul att ni är så aktiva med familjen:)

  SvaraRadera
 4. Ja, de växer så de knakar! ;)
  Det är riktigt roligt att göra något ihop med hela familjen! Måste ju passa på, medan de fortfarande vill vara med föräldrarna!

  SvaraRadera