lördag 8 januari 2011

Ledig dag=städ-dag...

Ja, helg, ledig, vad gör jag då? Jo, städar, inte så allvarligt som det låter - plockat ihop så att det ser hyfsat ut... Sen fastnade jag i min scrapbookhörna/pysselhörna... Det var lite rörigt där, så jag satte mig o sorterade saker och färgsorterade mina knappar. ;)
Nu är det tillräcklig ordning o reda för mig.

Inför den här julen så fick våra två äldsta pojkar, Max och Isak, 200 kronor att handla julklappar till mig och Mikael för (100 kronor till mig och 100 kronor till Mikael). Deras kommentar efteråt var: "Dig mamma, är det ju lätt att handla till, men Mikael var lite svårare". Redan då misstänkte/hoppades jag på lite pysselsaker. De var så duktiga - hela familjen åkte till Kupolen i Borlänge och de fick gå runt själva en stund. De frågade mig vilka färger som var mina favoritfärger. När vi kom hem gick de in på Max rum och slog in julklapparna. När det väl blev jul så var jag riktigt nyfiken!

Jag fick svarta och gröna piprensare, ett blått glittrigt foam-ark och en förpackning med pappershjärtan. Så rara pojkar - nu måste jag komma på något bra/fint att använda det till!

De tycker tydligen att Mikael är en livsnjutare för han fick en "huvudmassage-grej" och badskum med tillhörande tvättsvamp. :D

Mikael blev jätteglad. De hade verkligen träffat rätt- med oss båda. Nästa år får de nog lite mer pengar per person till julklappar, när de är så här duktiga på samarbete och att läsa av oss, det som vi önskar oss.

För att återgå till min pysselhörna, så är det ett ställe som jag trivs väldigt bra på!

Jag vill alltid ha mer förvaring och plats, jag började med en låda som jag ställde in i garderoben när jag var klar för dagen, sen vart det lite på skrivbordet. Efter det blev det den bruna hyllan med lådor. Men jag har vuxit ur det också, nu har vi tagit ner en vit bokhylla, sen finns det ingen mer plats för mig. Då gäller det bara att hitta smartare förvaring!


Till mina stämplar använder jag cd-fodral som jag ställer i ett CD-ställ, det blir lite lättare att ha översikt då.

Jag har som sagt färgsorterat mina knappar idag, de får stå i fönstret.

Till sist vill jag tipsa er om Fuji som har ett erbjudande där man kan framkalla 100 foton gratis (i format 11x), det är bara portot som tillkommer på 29 kronor. Jag har använt Fuji många gånger och är supernöjd. De har ofta erbjudanden med gratis framkallning, jag tror inte att jag har betalat för många av mina foton som jag har. Det gör ju att det blir lite billigare när man ska scrappa...

2 kommentarer:

 1. Så fint du har det i din hörna!

  Och du, man kommer att kunna köpa de nya stämplarna hos PhunnyFace om cirka två veckor... visst är de härliga!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Tackar! :D

  Vad roligt att stämplarna snart går att köpa! :)))
  Riktigt fina stämplar!

  Ha det bra du också!

  SvaraRadera