måndag 28 februari 2011

Mitt nya liv (igen)

I torsdags provade vi Ekströms kladdkaka - mums, den var riktigt god. Jag fick en värdekupong och kunde hämta en gratis, tack vare att jag är testpilot på Smartsons. Stor var den också, den räckte till oss alla fem och då vart nästan halva kvar ändå!

Max åkte till sin pappa i fredags och kommer hem imorgon. Igår var vi andra och firade våra barns kusin-barn Neo, på sin födelsedag! Mycket gott fika vart det! Efter det skjutsade vi Isak till ett till kalas, som hans kompis hade. Jag, Mikael och Lucas åkte vidare till min vän Malin och hennes sambo och tittade på deras nya hus.


Riktigt fint hus - med hög mysfaktor! Vi gick runt och kikade, Lucas byggde torn av alla kuddar i deras soffa och jagade deras katter - och vi fikade lite mer gott fika... ;)

Naturligtvis fick de ett kort också, jag har använt diverse stämplar från panduro och målat dom med zigpennor. Jag fick inspiration till banderollen på framsidan från Pojjos blogg.


Men nu är det måndag (och sportlov)! :D

Måndagar är ju alltid en bra dag att börja ett nytt liv på... Så idag börjar jag mitt nya liv, för säkert femtionde gången... ;)
Viljan finns ju delvis iallafall, den brukar tyvärr försvinna i slutet av veckorna - men man måste ju försöka... Jag gick upp klockan 06.00 och tränade. Insåg då att jag är stelare än en planka... Sen var det ju väldigt tidigt också - det är så skönt att sova - så jag får nog lägga upp träningen en annan tidpunkt på dagen. Måste hitta en bra tidpunkt bara.

2 kommentarer:

  1. Det blev ju super bra :D vad coolt med skruvarna som håller fast den :D
    Heja heja ... *ler*
    Kram pojjo

    SvaraRadera