måndag 14 februari 2011

En sån här kall dag...

... så måste jag rota fram lite sommarbilder!

Cruising har vi här i Säter varje sommar, det är ganska mysigt att gå ut o tittat lite på bilar, traktorer, mopeder o motorcyklar. Barnen tycker att det är jätteroligt! Den här gången lyssnade Max på sin pappa som spelar i ett rock'n'roll-band. Max var även med och åkte traktor och vagn.

Bara en helt vanlig fin sommardag i lekparken, Max, Isak och Mikael klättrar lite också.

Vi har varit till lådbilslandet i Nykvarn några gånger - riktigt roligt ställe för barn, bra lekpark, mycket bilar att köra och lagomt stort! :)


Brr, vad kallt det var idag -17 grader. Vi har varit sjuka i omgångar här hemma nu, men peppar, peppar, så tror jag att vi är på bättringsvägen.

Jag insåg i helgen att min äldsta son snart fyller år (3 mars), så i helgen åkte vi och presenthandlade lite - det är alltid lika roligt! :)

Nu ska jag strax jobba lite också! ;)

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med sommarbilder! Jag längtar sjukt mycket efter sol och gröna gräsmattor just nu! :)

  /Jånna

  SvaraRadera
 2. Ja, jag med!!!! Som du ser så är jag inte så bra på att använda starka färger o mönstrat papper... Men efter att sett dina LO's så måste jag försöka! :D

  SvaraRadera
 3. Tack för din söta kommentar, vd glad jag blev :) Och ja, jag börjar inse att det inte finns nått som heter FÖR många blommor. ;)
  Vilka härliga sommar-LOs du gjort, man längtar rätt mycket till sommaren nu!!
  Kram Mathilde

  SvaraRadera
 4. Tack Mathilde! :D
  Sommaren får gärna komma NU!

  SvaraRadera