fredag 10 juni 2011

Vår härliga semester...

Vårt första stopp var High Chaparall. Jättemysigt och avslappnande. Det var väldigt lite folk där i början. Vi var nog själva i hela nöjesparken ca. 30 minuter.
Max i barn-western staden.
 Självklart var vi med på tåget och vart rånade. :)
Teatern var jättebra, tyckte vi. Spännande, mycket skjutande och hästar. Perfekt kombination.

Nästa stopp var Ullared! :)))))
 Det var ju jag som ville dit... Men resten av familjen handlade allt lite också. Mitt första besök, mycket billigt fanns det. Jag råkade även hitta till Panduro outlet och till Lantmännen. Så lite scrapsaker vart det också.
Ja, det var ju tur att vi köpte en takbox, bilen var redan full innan Ullared. ;)

Tredje stoppet var Liseberg - även det var mitt första besök där.
 FlumeRide var populärt i vår familj.
 Mycket karuseller vart det.
Lucas tyckte om kaninhuset.

Sista stoppet var Skara sommarland. Vi hade perfekt väder under hela semestern. Det var bara när vi skulle gå till bilen, sista dagen, och åka hem till Säter som det regnade liiiiite, högst en minut.
 Max åkte go-cart. Just då hade Lucas fått en sticka i foten som vi försökte få bort. Vi misslyckades och fick gå till sjukstugan som klarade av det galant!
 Isak provade på att "gå på vattnet". Alldeles innan så hade en pojke fått panik i bollen och tyckte att han inte fick luft. Så lite oroligt kände man sig just här. Men vi kollade Isak hela tiden och han fick ingen panik.
Lucas tyckte om dykshowen, det var pirater som trixade och dök. De var riktigt duktiga. Min man vill väl inte riktigt vara med på detta kort, så han vart "bortskuren" (men kollar ni noga så kan ni ana att Mikael har en pirathatt på sig) :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar